Smedejernslåger og smedejernsporte

Altansmeden tilbyder komplette løsninger på smedejernslåger, smedejernsporte og hegn til yderst fordelagtige priser. Bliv inspireret af billederne og få en ide om, hvad vi kan tilbyde.

Har du et ønske om et specielt design, så kontakt os. Det er ikke så dyrt som du tror…

Altansmeden tilbyder komplette løsninger på smedejernslåger, smedejernsporte og hegn til yderst fordelagtige priser. Produkterne leveres varmgalvaniseret i en kvalitet der holder i rigtig mange år. Om ønsket kan vi også tilbyde en efterfølgende overfladebehandling, kaldet Duplex. Umiddelbart efter emnet er blevet varmgalvaniseret gennemgår overfladen en særlig lakeringsproces. Malingen kombineret med galvaniseringen styrker overfladen og giver det færdige produkt en unik korrosionsbeskyttelse helt op til korrosionsklasse C4 efter DS/EN ISO 12944-2:2000.

Alle produkterne specialfremstilles efter kundens ønsker og specifikationer. Råmaterialerne ligger klar på vores lager, således at vores dygtige smede kan gå i gang med fremstillingen straks, når vi modtager ordren. Vi skal bruge lidt tid til overfladebehandlingen, men levering klares typisk på 2 til 3 uger.

Herunder finder du nogle eksempler på hvad specielfremstillede smedejernslåger og smedejernsporte fra Altansmeden koster. Priserne starter fra DKK 5.500,- inkl. moms, alt efter størrelse, design og lukkesystem. Alle priser er excl. levering og montering.

Varmgalvaniseret smedejernslåge / Højde 1,10 m – bredde 1,20 m

Den viste model er udført med lodrette tremmer og 4 stk. buer. Pris DKK 5.500,- inkl. moms og inkl. 2 stk. 8 x 8 cm galvaniserede søjler Tillæg for dørgreb med cylinderlås DKK 1.350,- inkl. moms. Lågen kan leveres, så den kan åbne begge veje. Det er dog en god regel, at låger aldrig må åbne ud mod fortovs arealer. Lågen kan også leveres med Duplex lakering mod en merpris på DKK 4.500,- inkl. moms
Galvaniseret havelåge

Sortlakeret havelåge / Højde 1,50 m – bredde 1,3 m

Model med vandrette tremmer fremstillet i kraftigt rør. Den viste låge er varmgalvaniseret og efterfølgende sortlakeret. Pris for varmgalvaniseret version: DKK 6.725,- inkl. moms og inkl. 2 stk. søjler. Merpris for Duplex lakering i valgfri RAL-farve: DKK 4.500,- inkl. moms. Dørgreb uden cylinderlås: DKK 650,- inkl. moms. Dørgrebet er forberedt for cylinderlås med blindplader. Dobbelt cylinderlås, så nøglen kan benyttes på begge sider: DKK 700,- inkl. moms. Cylinderlåsen kan kodes, så den passer med husets hovednøgle.
Stålport i sort

2-fløjet smedejernsport med overfaldslukke – Højde 1,10 m – bredde 3,30 m

Tilbud DKK 9.500,- inkl. moms (ab fabrik) – Tilbuddet gælder kun for porte i varmgalvaniseret udførelse og kun så længe lager haves. Prisen er inkl. 2 stk. søjler. (Kugler som vist på foto kan leveres mod merpris)
Hvid havelåge

2-fløjet smedejernsport model “Sildeben” Højde 1,50 m – bredde 3,00 m

Varmgalvaniseret dobbeltport monteret på murede søjler. Pris DKK 24.000,- inkl. moms (ab fabrik) Tillæg for dørgreb og cylinderlås DKK 1.350,- inkl. moms Tillæg for Duplex lakering i valgfri RAL-farve: DKK 7.800,- inkl. moms Merpris DKK 1.250,- inkl. moms for 2 stk. galvaniserede søjler
Port og Låge med Sildeben og Rukolås

Skydeport med initialer, automatik og indbygget havelåge.

Højde 1,10 / 1,20 m – portåbning 3,60 m + havelåge 1,20 m

Pris i varmgalvaniseret udførelse excl. automatik og montering: DKK 35.000,- inkl. moms
Tillæg for Duplex lakering i valgfri RAL-farve: DKK 7.500,- inkl. moms.
Tillæg for LiftMaster* automatik: DKK 11.000,- inkl. moms men excl. montering
*LiftMaster er en af verdens største producenter af automatik til døre og porte. LiftMaster har hovedkvarter i Illinois, USA. Produkterne er af højeste kvalitet og sælges over hele verden.

Skydeport - sortlakeret med seperat havelåge

Derfor skiller Altansmeden sig ud

Dedikeret projektleder igennem hele forløbet

Som kunde hos Altansmeden får du tildelt en dedikeret Projektleder hvis ansvar alene er at aflevere dit projekt til tiden og i den rette kvalitet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.

Hjælp til det administrative

Altansmeden tilbyder dig at ansøgningen om byggetilladelse til dit Projekt. Vi koordinerer sagsbehandlingen med din kommune. Vi tager opgaven – og du kan se frem til en problemfri aflevering af dit projekt.

Skarpe priser

Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Levering af projekt inden 60 dage

Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.

Vi har i forbindelse med udskiftning af altanværn på vores bebyggelse i Egebjerg ved Horsens haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Altansmeden ApS såvel under projektering som udførelse.

Arbejdet blev afleveret fejl og mangelfrit indenfor den aftalte økonomi og tidsramme til stor tilfredshed for beboerne og administrationen. Vi kan på det varmeste anbefale Altansmeden ApS til fremtidige opgaver.

Kenneth M. Frederiksen

Driftschef, Andelsboligforening Odinsgaard

Altansmeden

Drømmer du om en ny smedejernsport eller låge?

Er du på udkig efter en ny smedejernsport eller låge, er Altansmeden din kompetente samarbejdspartner. 

Vores store erfaring med at special designe smedejernslåger og porte har givet os en unik viden om, hvilke udfordringer vi kan møde under montagen.

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver.

Flotte individuelle løsninger

  • Vi tilbyder individuelle løsninger, der matcher det designudtryk du søger og som konstruktionsmæssig lever op til gældende regler.
Lyder dette som noget for dig, så tag kontakt til os på telefon 23 95 08 49 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt for smedejernsporte og låger

    Persondatapolitik*