Altaner  – ekstra m² på din bolig

Er du på udkig efter en ny altan eller planlægger du at renovere den gamle, er Altansmeden din kompetente samarbejdspartner. Her finder du alt fra franske altaner til store opholdsaltaner. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver. Ingen opgave er for stor – eller lille. Hvad enten det drejer sig om projekter med 100 altaner eller ”mindre” projekter til ejerlejligheder og villaer er du i trygge hænder hos os. Vi finder den løsning, der passer til dit behov og hjælper dig gennem processen fra start til slut.

Klik på billederne herunder og find flere billeder.

Frithængende altaner
Altaner med glas
Terasser og tagaltaner
Altaner på søjler

Altaner er en god investering

En altan er en investering der føjer ekstra kvadratmeter til din bolig og giver økonomiske fordele på længere sigt. Ofte får du det dobbelte tilbage af, hvad du har givet for altanen, når du skal sælge din bolig. Med det rette design får jeres ejendom altså både et ansigtsløft og en højere ejendomsværdi.

I Danmarks 5 største byer ligger kvadratmeterprisen for ejerlejligheder mellem DKK 25.000,- og DKK 50.000,-. En typisk altan på 4 m² koster omkring DKK 100.000. Du ligger altså op til DKK 200.000 kr. oveni i din ejendomsværdi med en investering på  DKK 100.000,-  Dertil kommer, at du selv får glæde og gavn af tilføjelsen indtil du eventuelt sælger din lejlighed.

Udover den gode investering er altaner også noget, der reducerer liggetiden hos ejendomsmægleren.

Montage af altaner

Vores store erfaring med at opsætte altaner har givet os en unik viden om, hvilke udfordringer vi kan møde under montagen.

  • Montage af solgte produkter bliver udført af vores specialuddannede personale.
  • Til befæstelse i beton og murværk benytter vi udelukkende kvalitetsprodukter fra Hilti. Det koster lidt mere, men vi går aldrig på kompromis med sikkerheden.
  • Vi råder over egne montagebiler samt lastbil med kran, der kører i hele landet. Ved meget store altaner benytter vi specialiserede vognmænd.

Vi er stolte af vort solide design og gode håndværk. Vi anvender kun certificerede materialer:

  • Alle produkter er fremstillet i henhold til gældende standard for CE-mærkede stålkonstruktioner, DS/EN 1090-1 EXC-2.  Læs mere om vores kvalitetssikring for altaner.
  • Vores stålkonstruktioner varmforzinkes i henhold til gældende standard, DS/EN 1461.
  • Vi tilbyder også lakerede overflader til korrosionsklasse C3 eller C4 i henhold til DS/EN ISO 12944-2:20.
  • Glasfyldninger i rækværk leveres altid som hærdet og lamineret sikkerhedsglas, der er CE mærket i henhold til gældende standard.
  • Hårdttræsgulve og træhåndlister fra Altansmeden er altid fremstillet af FSC-mærket træ. Det betyder, at træet stammer fra en skov, hvor der ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere.

Du kan vælge imellem fire typer gulv – hårdttræ, aluminium, komposit planker eller fiberbeton. Gulv lavet af aluminiumplade giver en billig og vedligeholdelsesfri løsning, men der flere fordele ved hårdttræ, komposit planker og fiberbeton. Kontakt os for at høre nærmere om fordele og ulemper ved de forskellige løsninger.

Besøg også Altansmeden på Facebook og se det omfattende billedgalleri.

Pris på altaner

Der er stort set ikke den type altan i metal, vi ikke kan projektere, fremstille og montere.  Alle altaner specialfremstilles på mål, så der er ingen faste priser. Vi kalkulerer hvert tilbud separat. Vi garanterer dig konkurrencedygtige priser, effektiv sagsbehandling og kompetent vejledning igennem hele projektforløbet.

Købsprocessen

Der er mange ting, der skal tages højde for, når man har besluttet sig for at investere i en ny altan. For at skabe overblik over de forskellige trin og at forberede kunderne på de beslutninger, der skal tages, har vi beskrevet købsprocessen i 5 trin. Du kan læse om AltanSmedens købsproces ved at følge dette link.

Byggetilladelse og myndighedskrav

Ofte kan det være en kompliceret proces af få byggetilladelse til en ny altan. Der  skal tages hensyn til mange forskellige love og regler. De vigtigste regler findes i bygningsreglementet (BR18), men mange kommuner har desuden opstillet en række krav og anbefalinger. Som kunde ved Altansmeden behøver du ikke at sætte dig ind alt dette. Vi har leveret altaner i hele landet og har derfor stor viden om, hvad den enkelte kommune kræver. Ønsker du at få overblik over de vigtigste regler på området, anbefaler vi, at du læser Altansmedens  beskrivelse af de vigtigste regler for opsætning af altaner og myndighedskrav.

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Tag kontakt til os og få en snak om, hvordan vi bedst løser din opgave.