Kontakt Altansmeden

  Persondatapolitik*

  AltanSmeden
  4.4
  Based on 7 reviews
  powered by Google
  Aabakken VanloseAabakken Vanlose
  11:45 04 Nov 21
  Jeg er blevet bedt om at udtale mig om Altansmeden efter de har udført et arbejde for os. Jeg gør normalt ikke dette!Men jeg synes de fortjener det i den grad. Og nej! jeg er ikke blevet betalt for at gøre det!!Vi har fået udført en altan på en villa. Det har involveret offentlig byggemyndighed, som ikke er lette at gøre tilfredse. Men her har vi fået stor hjælp fra firmaet med hvert eneste spørgsmål, der er stillet undervejs til ansøgningen. Og det er guld hver. Nu har vi så fået en meget smuk og gedigen altan. Opsætningen tog ikke engang en formiddag, fordi alt var timet og tilrettelagt. Og ingen unødvendige skader på omgivelserne i processen! Priser kan jo altid diskuteres, men vi synes det udførte arbejde er alle pengene værd.Flemming Wain
  Erling ThoisenErling Thoisen
  06:40 14 Sep 21
  Vi har været meget tilfredse med håndtering af altanprojektet ( 3 stk. altaner 4900 m.m. X 2000 m.m.) , helt fra begyndelsen og til afleveringen.Altanfirmaets kontaktpersoner – Claus og Lars, har gennem hele projektet været nemme at komme i kontakt med , og har besvaret alle vores spørgsmål hurtig og forståeligt.Tidsplanen er blevet overholdt til punkt og prikke, så alt i alt et rigtig godt og tilfredstillende samarbejde, som vi absolut kan anbefale til andre kommende kunder.
  Kirsten JattaKirsten Jatta
  08:20 19 Aug 21
  God service og kommunikation 😊Meget tilfredsstillende resultat – flot udendørstrappe
  Rikke BiehlRikke Biehl
  11:56 26 Jul 21
  Vi har i samarbejde med Altansmeden fået designet og produceret smukke altaner til vores hus. Vi har været rigtig tilfredse med deres rådgivning, deres løbende kommunikation og planlægning af projektet vedr både nedtagning af den gamle altan og ikke mindst opsætning af de nye. Kvaliteten er i top og vi værdsætter den finish vores nye altaner har. Fx er planke gulvet med gennemgående planker og monteret nedefra, så der er hverken samlinger eller synlige skruer fraoven.De allerbedste anbefalinger herfra!
  Peter JannsPeter Janns
  18:21 07 Aug 18
  Simple aftaler blev ikke overholdt, og kommunikationen var nærmest ikke eksisterende.
  js_loader