Terrasser og tagaltaner

I billedgalleriet herunder finder du eksempler på terrasser og tagaltaner til private og erhverv. 

Kontakt vores eksperter for yderligere information om mulighederne. Vi finder helt sikkert en løsning, som passer lige netop dit behov.

Bliv inspireret af andre terrasser og tagaltaner!

Skulle du have andre ønsker end det vi fremviser, så er vi meget lydhør over for lige præcis dine ønsker. Kontakt os på 23 95 08 49 eller info@altansmeden.dk for at høre mere.

Terrasser og tagaltaner løsninger

En terrasse med overgang fra boligen til haven er god løsning og ekstra brugt om sommeren. Derfor er det vigtigt, hvordan terrassen er lavet, så den passer til dine behov. Mange ældre villaer har stueetagen et godt stykke over jordniveau, eller en skråning i haven, der kræver en hævet terrasse. Mange etageejendomme afsluttes med en markant gesims lige under taget, og hvis taglejligheder skal have opsat en altan, kan en løsning være at etablere en kvistaltan. En lille altan som ikke hænger ud overfacadelinjen, men hvor rækværket sidder i plan med facaden, og gesimsen er bibeholdt. Særlige forhold gør sig gældende, hvor taget er næsten lodret – et såkaldt mansardtag. Her vil der kunne være mulighed for at opsætte en almindelig altan afslutning på en række. Altanens dybde bør dog reduceres i forhold til de øvrige altaner. Skulle du sidde med spørgsmål, så rådgiver vi hjertens gerne, så du på en tryg måde får den løsning, der skaber mest mulig glæde og tilfredshed mange år frem. Kontakt os på 23 95 08 49 i dag og få en snak om dit kommende projekt.

Derfor skiller Altansmeden sig ud

Dedikeret projektleder igennem hele forløbet

Som kunde hos Altansmeden får du tildelt en dedikeret Projektleder hvis ansvar alene er at aflevere dit projekt til tiden og i den rette kvalitet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.

Hjælp til det administrative

Altansmeden tilbyder dig at ansøgningen om byggetilladelse til dit Projekt. Vi koordinerer sagsbehandlingen med din kommune. Vi tager opgaven – og du kan se frem til en problemfri aflevering af dit projekt.

Skarpe priser

Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Levering af projekt inden 60 dage

Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.

Vi har i forbindelse med udskiftning af altanværn på vores bebyggelse i Egebjerg ved Horsens haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Altansmeden ApS såvel under projektering som udførelse.

Arbejdet blev afleveret fejl og mangelfrit indenfor den aftalte økonomi og tidsramme til stor tilfredshed for beboerne og administrationen. Vi kan på det varmeste anbefale Altansmeden ApS til fremtidige opgaver.

Kenneth M. Frederiksen

Driftschef, Andelsboligforening Odinsgaard

Altansmeden

Vi klarer det administrative besvær

Er du på udkig efter en ny altan eller planlægger du at renovere den gamle, er Altansmeden din kompetente samarbejdspartner. 

Vores store erfaring med at opsætte altaner har givet os en unik viden om, hvilke udfordringer vi kan møde under montagen.

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver.

Tryghed for kvalitet til tiden

  • Vi hjælper med det administrative ved byggetilladelsen.
  • Dedikeret projektleder igennem hele forløbet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.
  • Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.
  • Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.
Lyder dette som noget for dig, så tag kontakt til os på telefon 23 95 08 49 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt for terrasser og tagaltaner

    Persondatapolitik*