Franske altaner

Franske og spanske altaner

Franske altaner er et fremragende alternativ, til dig der blot ønsker muligheden for lidt ekstra frisk luft, ugeneret udsigt eller bare bedre lysindfald.
Spanske altaner tilbyder de samme fordele som en fransk altan, dog tilføjes der her et lille plateau, som gør det muligt at træde ud på altanen eller have potteplanter og lignende stående.
Det er billigere og stiller ikke de samme krav til byggetilladelser og lignende som en traditionel altan, dog er der stadig nogle krav man skal efterleve.

Krav til franske og spanske altaner

Når vi taler om hvilke krav, der er til forskellige tilbygninger, så kigger vi på bygningsreglementet BR18. Dette stiller krav til, at alle typer af altaner, udvendige trapper og lignende alle overholder et standardsæt af regler, med nogle individuelle krav til de forskellige typer af tilbygninger.

Hos Altansmeden tilstræber vi os altid at være din partner og sørger altid for at alle vores produkter efterlever alle myndighedskrav både i forhold til konstruktionen og produktionen af din altan.

I tvivl om hvilken løsning, der er den rette for dig eller kravene til dit projekt?

Kontakt os gerne for en uforpligtende dialog om dit projekt allerede nu, vi er altid klar med ekspertise og gode råd i alt indenfor konstruktion, produktion og montering af altaner.

Kontakt os på mail eller telefon 23 95 08 49 hvis du vil vide mere.

Fransk altan

En fransk altan er et udvendigt værn monteret på facaden foran en indadgående dør. På en fransk altan er der ikke noget man kan træde ud på, men det kan ofte være en god løsning til at få mere lys og luft i boligen.

Opsætning af altaner kræver byggetilladelse fra kommunen. Dette gælder også for franske altaner. I nogle kommuner kan det være vanskeligt at få tilladelse til opsætning af nye altaner på gadesiden. Her vil en fransk altan være et glimrende alternativ, da der yderst sjældent er problemer med at få byggetilladelse.

Franske altaner kan også være en god løsning for boliger i stueplan, hvor der ellers ikke er mulighed for opsætning af altaner.

Altansmeden fremstiller franske altaner i flere forskellige udførelser.

Spansk altan

En spansk altan er fransk altan, der er udvidet med et lille gulv. Hvor den franske altan ikke har noget, man kan træde ud på, har den spanske altan et lille repos på ca. 25 cm. Dette gør, at man kan træde et skridt ud og at der bliver plads til lidt blomster.

Spanske altaner med værn i varmgalvaniseret stål.

Spanske altaner monteres altid uden fald og afvanding.

Altankviste

Bor du øverst i en etageejendom, kan en kvistaltan være en mulighed. Altansmeden tilbyder kvistaltaner som en komplet løsning, hvor altanens bund, sider og værn indgår.

Udførslen af altankviste stiller visse krav til bygningens konstruktion, da altanbunden skal kunne afvandes. Kvistaltaner kan udføres i stort helt i galvaniseret stål eller med værn udført i hærdet og lamineret sikkerhedsglas.

Har du kun behov for rækværk omkring en eksisterende kvist tilbyder vi som standard løsninger som beskrevet under franske og spanske altaner.

Besøg også Altansmeden på Facebook og se det omfattende billedgalleri af franske altaner.

Derfor skiller Altansmeden sig ud

Dedikeret projektleder igennem hele forløbet

Som kunde hos Altansmeden får du tildelt en dedikeret Projektleder hvis ansvar alene er at aflevere dit projekt til tiden og i den rette kvalitet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.

Hjælp til det administrative

Altansmeden tilbyder dig at ansøgningen om byggetilladelse til dit Projekt. Vi koordinerer sagsbehandlingen med din kommune. Vi tager opgaven – og du kan se frem til en problemfri aflevering af dit projekt.

Skarpe priser

Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Levering af projekt inden 60 dage

Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.

Vi har i forbindelse med udskiftning af altanværn på vores bebyggelse i Egebjerg ved Horsens haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Altansmeden ApS såvel under projektering som udførelse.

Arbejdet blev afleveret fejl og mangelfrit indenfor den aftalte økonomi og tidsramme til stor tilfredshed for beboerne og administrationen. Vi kan på det varmeste anbefale Altansmeden ApS til fremtidige opgaver.

Kenneth M. Frederiksen

Driftschef, Andelsboligforening Odinsgaard

Altansmeden

Vi klarer det administrative besvær

Er du på udkig efter en ny altan eller planlægger du at renovere den gamle, er Altansmeden din kompetente samarbejdspartner. 

Vores store erfaring med at opsætte altaner har givet os en unik viden om, hvilke udfordringer vi kan møde under montagen.

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver.

Tryghed for kvalitet til tiden

  • Vi hjælper med det administrative ved byggetilladelsen.
  • Dedikeret projektleder igennem hele forløbet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.
  • Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.
  • Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.
Lyder dette som noget for dig, så tag kontakt til os på telefon 23 95 08 49 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt for fransk altan

    Persondatapolitik*