Franske altaner

Leder du efter franske eller spanske altaner ?

Måske en kvistaltan ? Altansmeden leverer alle typer af små altaner.

En fransk altan er et udvendigt værn monteret på facaden foran en indadgående dør. På en fransk altan er der ikke noget man kan træde ud på, men det kan ofte være en god løsning til at få mere lys og luft i boligen.

Opsætning af altaner kræver byggetilladelse fra kommunen. Dette gælder også for franske altaner. I nogle kommuner kan det være vanskeligt at få tilladelse til opsætning af nye altaner på gadesiden. Her vil en fransk altan være et glimrende alternativ, da der yderst sjældent er problemer med at få byggetilladelse.

Franske altaner kan også være en god løsning for boliger i stueplan, hvor der ellers ikke er mulighed for opsætning af altaner.

Altansmeden fremstiller franske altaner i flere forskellige udførelser. Se billeder af altansmedens franske altaner.

Spanske altaner

En spansk altan er fransk altan, der er udvidet med et lille gulv. Hvor den franske altan ikke har noget, man kan træde ud på, har den spanske altan et lille repos på ca. 25 cm. Dette gør, at man kan træde et skridt ud og at der bliver plads til lidt blomster.

Spanske altaner med værn i varmgalvaniseret stål.

Spanske altaner monteres altid uden fald og afvanding.

Altankviste

Bor du øverst i en etageejendom, kan en kvistaltan være en mulighed. Altansmeden tilbyder kvistaltaner som en komplet løsning, hvor altanens bund, sider og værn indgår.

Udførslen af altankviste stiller visse krav til bygningens konstruktion, da altanbunden skal kunne afvandes. Kvistaltaner kan udføres i stort helt i galvaniseret stål eller med værn udført i hærdet og lamineret sikkerhedsglas.

Har du kun behov for rækværk omkring en eksisterende kvist tilbyder vi som standard løsninger som beskrevet under franske og spanske altaner.

Besøg også Altansmeden på Facebook og se det omfattende billedgalleri af franske altaner.