Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er vigtigt, når du skal have leveret en ny altan eller en stålkonstruktion for der er mange ting at holder styr på. Typisk er der en lang række tekniske krav til projektet. Hertil kommer krav til svejsning, overfladebehandling og ikke mindst krav til håndtering af stålet. Hos Altansmeden klarer vi alt dette. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at bekymre dig om love og regler. Dem kender vi, og vi leverer dokumentation på, at de bliver overholdt.

Kvalitetssikringen af vores arbejde har den højeste prioritet. Vore produkter er certificerede i henhold til fremstillingsstandarden DS/EN 1090-1: 2009 + A1:2011. Med baggrund af CE certificeringen, må vi levere konstruktioner i fremstillingskategori op til EXC 2. Derudover arbejder vi i henhold til bygningsreglementet BR 18.

Til hvert enkelt projekt udarbejder vi en specifik kvalitetssikring, der er en kombination af kravene i projektbeskrivelsen og vores interne kvalitetskrav. Ved specielopgaver, supplerer vi med instruktioner, der kun er gældende for det pågældende projekt.

Kvalitetssikring er vigtigt når du skal have en ny altan eller anden stålkonstruktion

Hvad gør vi helt konkret ?

Montagen er den ultimative test af, at alting er i orden. Derfor udarbejder vores montør en omfattende kvalitetsrapport med fotodokumentation