Kvalitetssikring

Kvalitetssikring er vigtigt, når du skal have leveret en ny altan eller en stålkonstruktion for der er mange ting at holder styr på. Typisk er der en lang række tekniske krav til projektet. Hertil kommer krav til svejsning, overfladebehandling og ikke mindst krav til håndtering af stålet. Hos Altansmeden klarer vi alt dette. Det betyder, at du som kunde ikke behøver at bekymre dig om love og regler. Dem kender vi, og vi leverer dokumentation på, at de bliver overholdt.

Kvalitetssikringen af vores arbejde har den højeste prioritet. Vi er certificerede i henhold til fremstillingsstandarden DS/EN 1090-1: 2009 + A1:2011. På baggrund af vores CE certificering, må vi fremstille konstruktioner i fremstillingskategori op til EXC 2. Derudover arbejder vi i henhold til bygningsreglementet BR 15.

Vores kvalitetssystem er beskrevet i en række procedurer og instruktioner, der sikrer en høj og ensartet produktkvalitet. Til hvert enkelt projekt udarbejder vi en specifik kvalitetssikring, der er en kombination af kravene i projektbeskrivelsen og vores interne kvalitetskrav. Ved specielopgaver, supplerer vi med instruktioner, der kun er gældende for det pågældende projekt.

 

Hvad gør vi helt konkret ?

– Alle medarbejdere på vores svejseværksted har godkendte og gyldige svejsecertifikater til de relevante svejsesømme

– Vores svejsemaskiner, værktøj og måleudstyr er godkendt og holdes løbende kalibreret.

– Altansmeden har egen svejsekoordinator, der gennemgår det enkelte projekt med henblik på svejseteknisk optimering. Dette sikre, at svejsningerne altid bliver udført fagligt korrekt og at vi kan levere det mest kosteffektive produkt.

– Vi anvender kun stål, der er certificeret og kan spores helt tilbage til producenten. Alle indkøbsordre til det enkelte projekt bliver mærket med projektnummer. På den måde kan vi holde styr på CE-certifikaterne helt ned til  det enkelte stålprofil.

Montagen er den ultimative test af, at alting er i orden. Derfor udarbejder vores montør en omfattende kvalitetsrapport med fotodokumentation. Især alt det skjulte arbejde bliver dokumenteret med billeder. Vores montør følger en fastlagt skabelon, der ligger på hans mobiltelefon. Dokumentationen for det enkelte projekt gemmes efterfølgende i Skyen.

  • Det er et lovkrav, at stålkonstruktioner skal være CE-mærket. Altansmeden været certificeret siden januar 2016 og blev den 11. januar 2018 re-certificeret uden anmærkninger af KIWA INSPECTA.
  • Vi kan dokumentere 100% sporbarhed på interne og eksterne processer.
  • Vi udarbejder en omfattende  slutdokumentation, som leveres i en samlet dokumentationspakke, hvis ønsket.