Trapper og gelænder – både ude og inde!

Vores udendørs trapper anvendes ofte som adgangs- eller flugtvejstrapper til private boliger, men vi leverer også mange industritrapper.

I billedgalleriet finder du eksempler på trapper og gelændere til private og erhverv. Nogle trapper er udført helt i stål, andre med trin og håndlister i hårdt træ. Kontakt vores eksperter for yderligere information om mulighederne. Vi finder helt sikkert en løsning, som passer lige netop dit behov.

Se billeder af trapperne og bliv inspireret!

Skulle du have andre ønsker end det vi fremviser, så er vi meget lydhør over for lige præcis dine ønsker. Kontakt os på 23 95 08 49 eller info@altansmeden.dk for at høre mere.

Trapper og gelænder løsninger

Den enkleste form forn trappe er en ligeløbstrappe. Trappen forbinder to etager med et lige løb uden knæk og sving. Det betyder, at alle trin har samme størrelse, og derfor er trappen nemmest at fremstille. Ved stor afstand mellem etagerne kan det dog være nødvendigt at tilføje et eller flere reposer i trappeløbet. Dette vil give mulighed for at personer på vej op eller ned ad trappen kan holde pauser undervejs.

I nogle tilfælde er en trappe med kvart eller halvt sving en bedre løsning. En halvsvingstrappe svinger 180 grader. Halvsvingstrapper kan enten udføres med mellem repos eller med skæve trin. Kvartsvingstrappter udføres oftest med sving på 90 grader, men kan også laves med sving i andre vinkler. Kvarte sving udføres normalt med skæve trin. Trappetypen er ideel, når pladsen er begrænset, da det er den mindst pladskrævende.

Spindel- og vindeltrapper anvendes ofte til industri og som flugtvejstrapper. Spindeltrappen er mindst pladskrævende og kan leveres med en diameter fra Ø160cm og op til Ø250cm. Spindeltrapper kan leveres både som højre- eller venstresvingende og med varierende antal trim pr. omdrejning alt efter opgaven. Altansmedens spindeltrapper fremstilles selvbærende og kræver blot, at trappen kan stages direkte mod bygningen. Der vil kun opstå behov for støttesøjler eller bærekonsoller, hvis trappen placeres med stor afstand til bygningen.

Lille ståltrappe til hævet terrasse

Gelænder og rækværk

Gelænder og rækværk fremstilles i flere standardversioner, men leveres oftest på specialmål efter kundens ønske. Standardhøjden er 1000 mm, men visse steder er kravet 1100 mm. På skoler, børnehaver og altaner leveres gelænder og rækværk børnesikret med lodrette balustre med maksimal afstand på 89 mm.

Inspiration til dit projekt

Derfor skiller Altansmeden sig ud

Dedikeret projektleder igennem hele forløbet

Som kunde hos Altansmeden får du tildelt en dedikeret Projektleder hvis ansvar alene er at aflevere dit projekt til tiden og i den rette kvalitet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.

Hjælp til det administrative

Altansmeden tilbyder dig at ansøgningen om byggetilladelse til dit Projekt. Vi koordinerer sagsbehandlingen med din kommune. Vi tager opgaven – og du kan se frem til en problemfri aflevering af dit projekt.

Skarpe priser

Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Levering af projekt inden 60 dage

Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.

Vi har i forbindelse med udskiftning af altanværn på vores bebyggelse i Egebjerg ved Horsens haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Altansmeden ApS såvel under projektering som udførelse.

Arbejdet blev afleveret fejl og mangelfrit indenfor den aftalte økonomi og tidsramme til stor tilfredshed for beboerne og administrationen. Vi kan på det varmeste anbefale Altansmeden ApS til fremtidige opgaver.

Kenneth M. Frederiksen

Driftschef, Andelsboligforening Odinsgaard

Altansmeden

Drømmer du om en ny trappe?

Er du på udkig efter en ny trappe eller planlægger du at renovere den gamle, er Altansmeden din kompetente samarbejdspartner. 

Vores store erfaring med at opsætte trapper har givet os en unik viden om, hvilke udfordringer vi kan møde under montagen.

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver.

Flotte individuelle løsninger

  • Vi tilbyder individuelle løsninger, der matcher det designudtryk du søger og som konstruktionsmæssig lever op til gældende regler.
Lyder dette som noget for dig, så tag kontakt til os på telefon 23 95 08 49 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt for trapper og gelænder

    Persondatapolitik*