Altaner med glas

Leder du efter en ny altan med glas? 

I billedgalleriet finder du eksempler på altaner med glas til private og erhverv.  Vi finder den løsning, der passer til dit behov og hjælper dig gennem processen fra start til slut.

Se billeder af altaner med glas og bliv inspireret!

Skulle du have andre ønsker end det vi fremviser, så er vi meget lydhør over for lige præcis dine ønsker. Kontakt os på 23 95 08 49 eller info@altansmeden.dk for at høre mere.

Hvorfor vælge glas altan?

Altaner med glasværn og glasafskærmninger giver det moderne og stilrent design. Samtidigt kommer der mere sollys igennem og du får et mere frit udsyn. Vedligeholdelsesvenlig altan! Glasaltaner er nemme at holde rene og kræver minimal vedligeholdelse. Rengøring af altaner med glas kan klares med en omgang mildt sæbevand 1-2 gange årligt og skyl derefter glasset med rent vand. Skal det være gennemsigtigt glas eller materet glas?  –  det er blot ét ud af mange valg og spørgsmål, du kan sidde med i overvejelserne af en ny altan. Hvilke størrelser værn og afskærmninger skal der vælges? Skal gulvet være i beton, stål, aluminium, træ eller sikkerhedsglas? Hvilket gelænder vil se bedst ud til en altan med glas. Og hvad er ca. prisen på lige præcis den altan med glas du ønsker dig? Skulle du sidde med spørgsmål som ovenstående, så rådgiver vi hjertens gerne, så du på en tryg måde får den altan med glas, der skaber mest mulig glæde og tilfredshed mange år frem. Kontakt os på 23 95 08 49 i dag og få en snak om din kommende altan med glas.

Derfor skiller Altansmeden sig ud

Dedikeret projektleder igennem hele forløbet

Som kunde hos Altansmeden får du tildelt en dedikeret Projektleder hvis ansvar alene er at aflevere dit projekt til tiden og i den rette kvalitet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.

Hjælp til det administrative

Altansmeden tilbyder dig at ansøgningen om byggetilladelse til dit Projekt. Vi koordinerer sagsbehandlingen med din kommune. Vi tager opgaven – og du kan se frem til en problemfri aflevering af dit projekt.

Skarpe priser

Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Levering af projekt inden 60 dage

Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.

Vi har i forbindelse med udskiftning af altanværn på vores bebyggelse i Egebjerg ved Horsens haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Altansmeden ApS såvel under projektering som udførelse.

Arbejdet blev afleveret fejl og mangelfrit indenfor den aftalte økonomi og tidsramme til stor tilfredshed for beboerne og administrationen. Vi kan på det varmeste anbefale Altansmeden ApS til fremtidige opgaver.

Kenneth M. Frederiksen

Driftschef, Andelsboligforening Odinsgaard

Altansmeden

Vi klarer det administrative besvær

Er du på udkig efter en ny altan eller planlægger du at renovere den gamle, er Altansmeden din kompetente samarbejdspartner. 

Vores store erfaring med at opsætte altaner har givet os en unik viden om, hvilke udfordringer vi kan møde under montagen.

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver.

Tryghed for kvalitet til tiden

  • Vi hjælper med det administrative ved byggetilladelsen.
  • Dedikeret projektleder igennem hele forløbet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.
  • Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.
  • Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.
Lyder dette som noget for dig, så tag kontakt til os på telefon 23 95 08 49 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt for altan med glas

    Persondatapolitik*