Overdækninger og specialløsninger

Altansmeden tilbyder levering af alle typer af overdækninger til byggeri, industri, landbrug, offentlige og private.

I billedgalleriet herunder finder du eksempler på nogle af de projekter, som vi har leveret.

Værd at vide

Ved fritliggende enfamiliehuse og sommerhuse kan der opføres carporte, garage, udhuse, og lignende mindre bygninger/overdækninger på op til maksimalt 35 m² uden byggetilladelse og anmeldelse.

Det er kun de første 35 m² på din grund, der ikke skal søges om. Har du fx i forvejen en 35 m² carport, skal du huske at søge om tilladelse.

Terrasseoverdækning

Få endnu mere glæde af din terrasse med en flot terrasseoverdækning. Vores overdækninger fremstilles i solide, langtidsholdbare materialer, der kræver minimal vedligeholdelse.

Terrasseoverdækningerne produceres i specialmål, så de passer præcis til husmuren, udhæng eller lignende. Vi har altid fokus på både kvalitet og design og i samarbejde med dig finder vi frem til den løsning.

 

Kontakt os og få den terrasseoverdækning, som du ønsker.
Vi tilpasser vores løsning til lige netop dine ønsker til design. Kontakt os og hør frit, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Carport

Inden du køber en carport, er det vigtigt at overveje hvilket materiale den skal være lavet af. Materialet har nemlig stor betydning for bl.a. levetid, udseende og vedligeholdelse.
Hvis du ønsker en kvalitetscarport som du kan have glæde af i mange år fremover, er galvaniseret stål et godt valg, da det ikke ruster og kræver minimal vedligeholdelse. 

Carport med skur
Ønsker du et integreret skur eller redskabsrum, som kan bruges til opbevaring af  haveredskaber, værktøj og cykler m.m. Så giver skuret mulighed for at låse tingene inde og beskytte dem mod tyveri.

 

Vi tilbyder flere typer af carporte og designer efter specifikke ønsker.
Kontakt os og fortæl om netop dine ønsker, så du kan få en flot carport, der passer perfekt til hjemmet.

Cykeloverdækning

Leder du efter en cykeloverdækning eller mindre cykelskur? Vi laver cykeloverdækninger af galvaniseret stål og i forskellige størrelser og udformninger til private, virksomheder og skoler.

Vores cykeloverdækninger fremstilles i solide, langtidsholdbare materialer, der kræver minimal vedligeholdelse i dansk håndværk og god kvalitet. Vi har altid fokus på både kvalitet og design og i samarbejde med dig finder vi frem til den løsning.

 

Kontakt os og få den cykeloverdækning, som du ønsker.
Vi tilpasser vores løsning til lige netop dine ønsker til design. Kontakt os og hør frit, hvilken løsning vi kan tilbyde dig.

Bygningsstål og specialløsninger

  • Søjler og bjælker uden overfladebehandling kan leveres på 2 til 3 dage i hele Danmark
  • Varmgalvaniseret bygningsstål leveres oftest inden for en uge.

Skal du bruge bærende søjler eller bjælker, kan du besøge vores hjemmeside: www.bygningsstaal.dk og foretage en vejledende dimensionering med hjælp af vores regneprogram. Dimensioneringen kan udføres for de mest anvendte profiler som IPE, HEB, UNP m.m. Bemærk, at dimensioneringen kun er vejledende og at der altid skal udføres statiske beregninger af bærende konstruktioner.

Derfor skiller Altansmeden sig ud

Dedikeret projektleder igennem hele forløbet

Som kunde hos Altansmeden får du tildelt en dedikeret Projektleder hvis ansvar alene er at aflevere dit projekt til tiden og i den rette kvalitet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.

Hjælp til det administrative

Altansmeden tilbyder dig at ansøgningen om byggetilladelse til dit Projekt. Vi koordinerer sagsbehandlingen med din kommune. Vi tager opgaven – og du kan se frem til en problemfri aflevering af dit projekt.

Skarpe priser

Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.

Levering af projekt inden 60 dage

Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.

Vi har i forbindelse med udskiftning af altanværn på vores bebyggelse i Egebjerg ved Horsens haft et virkelig godt og konstruktivt samarbejde med Altansmeden ApS såvel under projektering som udførelse.

Arbejdet blev afleveret fejl og mangelfrit indenfor den aftalte økonomi og tidsramme til stor tilfredshed for beboerne og administrationen. Vi kan på det varmeste anbefale Altansmeden ApS til fremtidige opgaver.

Kenneth M. Frederiksen

Driftschef, Andelsboligforening Odinsgaard

Altansmeden

Skal vi hjælpe med dit projekt?

Altansmeden tilbyder levering af alle typer af bygningsstål til byggeri, industri, landbrug og private.

Vi bistår gennem hele processen fra ide til aflevering. Vi har løst mange spændende renoverings- og nybygningsopgaver.

Tryghed for kvalitet til tiden

  • Vi hjælper med det administrative ved byggetilladelsen.
  • Dedikeret projektleder igennem hele forløbet. Projektlederen sørger for at holde dig løbende opdateret på afviklingen af dit projekt. Vi kalder det ”Tryghed for kvalitet til tiden”.
  • Det er vort servicemål at levere dit projekt senest 60 dage efter byggetilladelse modtaget eller tegninger er godkendt.
  • Altansmedens priser er konkurrencedygtige, så lad os give dig en skarp pris på projektet.
Lyder dette som noget for dig, så tag kontakt til os på telefon 23 95 08 49 eller ved at udfylde kontaktformularen.

Kontakt for overdækninger og specialløsninger

    Persondatapolitik*