Nyt fra Altansmeden

Re-certificering efter DS/EN 1090

Altansmeden og modervirksomheden Rationel Staldinventar A/S har været certificeret efter DS/EN 1090, EXC2 siden januar 2016. Den 11. januar 2018 var det derfor blevet tid til, at en inspektør fra KIWA INSPECTA kom på besøg for at undersøge, om vi fortsat lever op til kravene i standarden.
Re-certificeringen forløb succesfuld uden at der blev afgivet én eneste afvigelse. Der var godt styr på vores procedurer og processer og meget ros til teamet. Altansmeden kan derfor også fremadrettet tilbyde fremstilling af CE-mærkede stålkomponenter til byggeriet.
Ved inspektionen var der stort fokus på svejseprocedurer (såkaldte WPS’er), samt at alle medarbejdere i svejseværkstedet var i besiddelse af relevante og gyldige svejsecertifikater. Inspektionen heraf gav hverken anledning til påtale eller forslag til forbedring. Dette viser, at vores dygtig team magter selv de mest krævende svejseopgaver og at Altansmedens produkter fortsat lever op til vore strenge interne kvalitetskrav.

Re-certificeringen blev udført af: KIWA INSPECTA Tlf.: 7022 2790 / email: dk.info@kiwa.com

Nyt bygningsreglement på vej

Bygningsreglementet 2015 (BR15) udløber 30. juni 2018. Der vil være en overgangsperiode mellem BR15 og det nye BR18.
I perioden fra 1. januar 2018 til 30. juni 2018, er det som bygherre muligt at vælge, om man vil søge om byggetilladelse efter BR15 eller BR18.

Der er umiddelbar ikke sket ændringer i relation til altanprojekter. Dog er mange af de relevante vejledninger fortsat under udarbejdelse, så det tilrådes at holde øje med Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens hjemmeside: www.bygningsreglementet.dk

Se også Altansmedens beskrivelse af de vigtigste regler for opsætning af altaner og myndighedskrav.

Altansmeden støtter Broen Danmark

BROEN Danmark er en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv. BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter.

Altansmeden har valgt at støtte BROEN Danmarks arbejde af mange grunde. Vi tror på, at en aktiv og meningsfyldt fritid faktisk flytter noget i forhold til negativ social arv. Det vil vi gerne støtte op om. De fleste på vores arbejdsplads er selv aktive i forskellige foreninger og kender glæden ved at være fælles om noget. Både sejre og nederlag. De oplevelser vil vi gerne, at så mange som muligt selv får mulighed for at opleve.

Derudover stræber vi altid efter at være den bedste arbejdsplads for vore ansatte.  Vi tror på, at virksomheder, der hjælper til med at løfte det sociale ansvar, får gladere og mere loyale medarbejdere.”

Red Barnet Erhvervssponsor

Hos Altansmeden ønsker vi at have en positiv indvirken på vores omgivelser. Vi fokuserer på at udvikle bæredygtige produkter og gør vores bedste for at være en ansvarlig virksomhed. Igennem årende har vi sponseret en lang række aktiviteter, særligt inden for sport. Fremadrettet har vi besluttet, at målrette vores støtte mod aktiviteter der hjælper udsatte børn og unge. Som et led i dette har vi valgt at blive erhvervssponsor for Red Barnet.

 

 

 

 

 

 

GAZELLE 2017

Moderselskabet bag Altansmeden “Rationel Staldinventar A/S” er blevet kåret som gazelle virksomhed 2017.

Kravene til den ærefulde titel er blandt andet en positiv vækst i hvert af de seneste fire regnskabsår, en fordobling af omsætningen i samme periode, og at virksomheden enten er noteret som A/S eller ApS. Alle disse krav lever altansmeden.dk op til. Dette er faktisk ikke særligt let i en branche, hvor konkurrencen er stor.

Kåringen er et bevis på, at vi tilbyder produkter af høj kvalitet, der falder i kundernes smag. Man må jo skille sig ud på en positiv måde, når man holder konkurrenterne væk og vokser hvert år. Vi er stolte over kåringen og tilskriver den vores kompetente og nytænkende medarbejderstab.

Gazelle 2018

For andet år i træk er moderselskabet bag Altansmeden; “Rationel Staldinventar A/S” blevet kåret som gazelle virksomhed. Kåringen som Børsen Gazelle 2018 er en stor anerkendelse og et bevis på, at vores produkter falder i  kundernes smag. Tak til alle vores dygtige medarbejdere og samarbejdspartnere. Vi tilskriver kåringen jeres store faglighed og engagement.

Succes virksomhed 2019

I sidste uge fik vi overrakt denne flotte statuette og en lille peptalk af repræsentanter fra BDO og Spar Nord, der står bag erhvervsprisen “Succesvirksomhed 2019”.

Tak for det.


FAKTA OM ”SUCCESVIRKSOMHED 2019”

Spar Nord og BDO har udviklet en ny metode til at identificere landets mest succesfulde virksomheder. Samtlige danske virksomhedsregnskaber de seneste fem år er blevet gennemgået, og alle virksomheder har fået mellem 0 og 20,5 point. Her skiller 200 virksomheder pr. region sig ud målt på følgende parametre:
• Kontinuerlig vækst i resultat før skat for de seneste fem år: Kan resultere imellem 0 og 5,5 point.
• Sundhed i seneste regnskabsår: Soliditetsgrad i procent: Kan resultere imellem 1 og 3 point.
• Kontinuerlig vækst i egenkapital: Konsolidering, der tillader investering: Kan resultere imellem 1 og 6 point.
• Forrentning af egenkapital: Evnen til at skabe resultater med det givne kapitalgrundlag: Kan resultere imellem 1 og 6 point.
Ikke-finansielle holdingselskaber, ejendomsselskaber, fonde samt virksomheder med over 1.000 ansatte er ikke medtaget i analysen. Læs mere om ”Succesvirksomhed 2019” her: www.succesvirksomhed.dk.

Re-certificering efter DS/EN 1090

Altansmeden og moderselskaber Rationel Staldinventar A/S har været certificeret efter DS/EN 1090, EXC2 siden januar 2016.

Den 15. januar 2020 var det igen blevet tid til til at få certifikatet fornyet.
Som det også var tilfældet ved re-certificeringen i 2018 forløb inspektionen succesfuldt uden at der blev givet én eneste afvigelse. Der var styr på alle procedurer og processer og meget ros til teamet. Altansmeden kan derfor også fremadrettet tilbyde fremstilling af CE-mærkede stålkomponenter til byggeriet.
Ved inspektionen var der især fokus på svejseprocedurer (såkaldte WPS’er), samt at alle medarbejdere i svejseværkstedet var i besiddelse af relevante og gyldige svejsecertifikater. Inspektionen heraf gav hverken anledning til påtale eller forslag til forbedring. Dette viser, at vores dygtig team magter selv de mest krævende svejseopgaver og at Altansmedens produkter fortsat lever op til vore strenge interne kvalitetskrav.

Re-certificeringen blev udført af: KIWA INSPECTA Tlf.: 7022 2790 / email dk.info@kiwa.com